Let op: onze website is vernieuwd! Bestaande klanten kunnen zich hier opnieuw registreren.

Inloggen
Offertelijst

120 grams kwaliteit enveloppen

Op werkdagen voor 16:00u besteld, zelfde dag verzonden

Per stuk te bestellen

Uit voorraad leverbaar

Transparante enveloppen vallen direct op wanneer u er eentje ontvangt. Door transparante enveloppen kijkt u heen. Wilt u verborgen houden wat er in een transparantie envelop zit? Dan is het goed om een brief opgevouwen te houden of een kaart te sluiten. Zo kan iemand die een transparante envelop ontvangt niet zien wat er in de envelop zit. Dat is wel zo prettig.

Formaat
Formaat
De afmetingen van het product
Sluiting
Sluiting
Het type sluiting op de envelop
Filter
Weergave:
Sorteren:
Weergave:
Sorteren:
Filter

Transparant Striplock

Transparante enveloppen bij Palmpapier

Bij Palmpapier.com kunt u ook volledig transparante enveloppen enveloppen bestellen. Deze transparante enveloppen hebben een striplock sluiting. Dan is er sprake van een langwerpige sluiting. Het wordt over het algemeen iets eenvoudiger gevonden om een envelop met striplock-sluiting te gebruiken. Wilt u liever een transparante envelop met een puntklep en gomsluiting? Kijk dan hier.


Transparante enveloppen in verschillende formaten

Transparante enveloppen met striplock sluiting zijn in verschillende formaten te bestellen. U kunt kiezen uit: 11 x 22 cm, 11,4 x 16,2 cm, 12,5 x 12,5 cm, 16,2 x 22,9 cm, 17 x 17 cm en 22 x 22 cm. Wilt u transparante enveloppen bestellen? Als u dit op werkdagen voor 16:00 uur doet, worden uw enveloppen dezelfde werkdag verzonden.


Enveloppen bestellen bij Palmpapier.com

Staat u op het punt om enveloppen te bestellen? Maak dan direct een account aan om de prijzen te zien en plaats een bestelling. Wilt u meer weten over onze enveloppen? Dan kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)30 244 74 27 of verkoop@palmpapier.com. Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur.

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen