Let op: onze website is vernieuwd! Bestaande klanten kunnen zich hier opnieuw registreren.

Inloggen
Offertelijst

120 grams kwaliteit enveloppen

Op werkdagen voor 16:00u besteld, zelfde dag verzonden

Per stuk te bestellen

Uit voorraad leverbaar

Circulaire enveloppen

Circulaire enveloppen zijn enveloppen die op een duurzame manier zijn gemaakt en geproduceerd. Ze zijn gemaakt van gerecyclede materialen en kunnen na gebruik opnieuw worden gerecycled. Dit zorgt ervoor dat er minder afval wordt geproduceerd en dat de grondstoffen worden bespaard.


Palmpapier biedt een uitgebreid aanbod aan circulaire enveloppen. De enveloppen zijn gemaakt van gerecyclede materialen - waaronder cacaodoppen, wol, tulpenbollen en landbouwafval - en zijn van hoge kwaliteit. De circulaire enveloppen zijn verkrijgbaar in verschillende (natuurlijke) kleuren, waaronder lichtbruin en wit. Het mooie aan deze enveloppen is dat u de gebruikte materialen terug ziet (en voelt!) in de enveloppen.

Circulaire enveloppen

Maak het verschil met circulaire enveloppen

Door circulaire enveloppen te gebruiken, kunt u een verschil maken voor het milieu. U helpt om afval te verminderen en grondstoffen te besparen. Dus bent u op zoek naar een duurzame manier om uw post te versturen? Kies dan voor circulaire enveloppen van Palmpapier.


Staat u op het punt om enveloppen te bestellen? Maak dan direct een account aan om de prijzen te zien en plaats een bestelling. Wilt u meer weten over onze enveloppen? Dan kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)30 244 74 27 of verkoop@palmpapier.com. Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur.

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen