120 grams enveloppen op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden Per stuk te bestellen
Al 30+ jaar hét adres voor kwaliteitsenveloppen Alles uit voorraad leverbaar Aantrekkelijke staffelkortingen

Fiore enveloppen

Wanneer u voor Fiore enveloppen kiest, is het mogelijk om allerlei kanten op te gaan. U kunt de enveloppen in verschillende kleuren en formaten bestellen. Heeft u een fiore envelop gevonden die aan uw wensen voldoet? Dan kunt u direct een bestelling plaatsen. Fiore enveloppen zijn bij Palmpapier.com per stuk te bestellen. U kunt zelf aangeven hoeveel u er nodig heeft en vervolgens worden enveloppen dezelfde dag verzonden als ze voor 16:00 besteld zijn.


Fiore enveloppen in verschillende kleuren

Gaat u voor fiore enveloppen in het wit, crème, ivoor of gebroken wit? Bij Palmpapier.com kunt u Fiore enveloppen in allerlei verschillende kleuren bestellen. Het grote voordeel van Fiore enveloppen zit hem in de diversiteit. U kunt zowel harde als zachte kleuren bestellen? Gaat u voor een mix van verschillende kleuren? Per formaat kunt u verschillende kleuren bestellen. Als uw bestelling bij ons ontvangen is, gaan wij direct aan de slag.

Fiore enveloppen in verschillende formaten

Fiore enveloppen kunt u in verschillende formaten bestellen bij Palmpapier.com. Weet u al hoe groot een kaart of brief wordt die u gaat versturen? Houd in dat geval een marge van 5 mm aan. In dit geval weet u zeker dat er voldoende ruimte is en het bericht niet beschadigd raakt. U kunt terecht voor onder andere: 9 x 14 cm, 11 x 15,6 cm, 11 x 22 cm, 12 x 12 cm, 12 x 18 cm, 12,5 x 14 cm, 14 x 14 cm en nog veel meer verschillende formaten. 

Enveloppen bestellen bij Palmpapier.com

Staat u op het punt om enveloppen te bestellen? Maak dan direct een account aan om de prijzen te zien en plaats een bestelling. Wilt u meer weten over onze enveloppen? Dan kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)30 244 74 27 of verkoop@palmpapier.com. U kunt bestellen via een beveiligde https:// server en contact met ons opnemen van maandag tot en met vrijdag, tussen 9:00 en 17:00.