Let op: onze website is vernieuwd! Bestaande klanten kunnen zich hier opnieuw registreren.

Inloggen
Offertelijst

120 grams kwaliteit enveloppen

Op werkdagen voor 16:00u besteld, zelfde dag verzonden

Per stuk te bestellen

Uit voorraad leverbaar

Over Palmpapier

Palmpapier B.V. is een gerenommeerde fabrikant en groothandel op het gebied van enveloppen, kaarten, etiketten en andere papierwaren.


Al sinds de oprichting in 1978 te Utrecht is Palmpapier een marktleider als het gaat om enveloppen, verzendverpakkingen, sluitzegels, bedrukte enveloppen en overige kantoorbenodigdheden - speciaal gericht op bedrijven en de zakelijke markt.


Bij Palmpapier vindt u het grootste assortiment unieke en traditionele enveloppen - gemaakt van kwalitatief papier en verkrijgbaar in vele verschillende soorten, kleuren en formaten. Van geschenkenveloppen tot kraft enveloppen en van luchtkussenenveloppen, vensterenveloppen, vierkante enveloppen, rouwenveloppen en enveloppen die geschikt zijn voor couverteermachines. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor verschillende papiersoorten in vrijwel elke denkbare kleur.


Palmpapier B.V. is - mede dankzij de digitalisering en e-commerce - uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf met een uitgebreid klantenbestand van bedrijven in vele verschillende sectoren. Ons klantenbestand varieert van weddingplanners die mooie enveloppen voor bruidsparen uitzoeken, drukkerijen, uitvaartondernemers, winkels voor kantoorbenodigdheden, reclamebureaus en productiehuizen, internationaal en landelijk opererende bedrijven, mkb’ers & zzp’ers, horecabedrijven, makelaars, scholen en universiteiten en vele meer… Onze klanten roemen ons om ons precisiewerk en de uitmuntende klantenservice. Onze producten en service worden op verschillende review-sites hoog beoordeeld. Vandaag de dag verwerken we ruim 500 bestellingen per dag in zowel Nederland als België.


Alle enveloppen, kaarten en andere papierwaren van Palmpapier zijn eenvoudig te bestellen en uit voorraad leverbaar. Enveloppen zijn per stuk te bestellen, maar voor grote afnames - honderden, duizenden, dozen, pallets of zelfs containers vol enveloppen - bieden wij aantrekkelijke volumeprijzen en staffelkortingen. Wij maken uw bestelling dezelfde dag klaar voor verzending, zodat u in de meeste gevallen uw bestelde producten de volgende dag al kunt verwachten.


Wilt u zich eerst oriënteren op verschillende soorten enveloppen en/of andere papierwaren? Dan raden wij u aan om de kleurstalenmap of een gratis kleurmonster aan te vragen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de kleur, maat en stijl perfect zijn voor uw behoeften.


Wij zijn u graag van dienst! Schroom niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar +31 (0)30 - 244 74 27 of een e-mail te sturen naar verkoop@palmpapier.com.Palmpapier B.V. is energieneutraal

Duurzaamheid en het maken van groene keuzes spelen tegenwoordig een (zéér) belangrijke rol. Bij Palmpapier B.V. is dit niet anders. In ons assortiment heeft u daarom een grote keuze uit verschillende milieuvriendelijke verzendoplossingen.


Zo vindt u bijvoorbeeld diverse enveloppen van gerecycled papier en andere duurzame en hernieuwbare grondstoffen, zoals herwonnen wol- en katoenvezels in de Fabric serie en landbouwafval in de Paperwise serie. Wij stemmen de productie van enveloppen en andere papierwaren dusdanig af dat materiaalgebruik wordt gereduceerd, maar dit niet ten koste gaat van de kwaliteit. Dit vermindert niet alleen het afval van restproductie, maar scheelt ook in de transportkosten.


Ook voor ons verzend- en verpakkingsmateriaal maken we bewuste keuzes. Zo maken we voor het verzenden en verpakken van onze producten gebruik van dozen van gerecycled karton. Na gebruik kunnen ze bij het oud papier worden weggegooid, zodat ze opnieuw kunnen worden gerecycled.


Voor de productie van onze enveloppen, etiketten, kaarten, sluitzegels en andere papierwaren maken wij gebruik van stroom opgewekt uit zonne-energie. Het volledige dak van onze fabriek is voorzien van zonnepanelen, waardoor we in onze energievraag volledig zelfvoorzienend zijn. Sterker nog; we wekken in onze fabriek dusdanig veel stroom op dat we ook nog een deel terug kunnen leveren aan het net.


Kortom; Palmpapier B.V. zet zich in voor een mooie, duurzame toekomst. Wilt u meer weten over hoe wij duurzaam ondernemerschap vormgeven? Neem gerust contact met ons op.


Team Palmpapier B.V.

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen