120 grams enveloppen op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden Per stuk te bestellen
Al 30+ jaar hét adres voor kwaliteitsenveloppen Alles uit voorraad leverbaar Aantrekkelijke staffelkortingen

Linnen enveloppen

Bijzonder aan linnen enveloppen is dat u er daadwerkelijk de structuur van linnen in terugziet. Linnen enveloppen zijn gemaakt van 120 grams papier en in verschillende formaten te bestellen. Linnen papier is spierwit of iets donkerder van kleur, in dat geval zit het tegen het wit aan. Linnen enveloppen zijn voor een zeer voordelige prijs te bestellen.


Linnen enveloppen bestellen in verschillende kleuren

Vindt u het ook zo mooi om linnen enveloppen te gebruiken? De structuur zoals u deze bij linnen enveloppen tegenkomt, geven een spannende uitstraling aan de post die u verstuurd. U kunt linnen enveloppen in verschillende formaten bestellen, wanneer het om kleurgebruik gaat is er minder mogelijk.

Wilt u voor enveloppen met meer kleur gaan? Dan kunt u kiezen voor een aantal andere soorten van Palmpapier.com. Denk aan metallic enveloppen, roma enveloppen, softskin en allerlei andere soorten zoals u deze op Palmpapier.com kunt vinden. Wat betreft kleur kunt u daar allerlei kanten mee op, hierin is veel meer mogelijk dan met linnen enveloppen.

Linnen enveloppen bestellen in verschillende formaten

Linnen enveloppen zijn in tal van verschillende formaten te bestellen. U kunt denken aan: 9 x 14 cm, 10 x 19 cm, 11 x 15,6 cm, 11 x 22 cm, 12 x 12 cm, 12 x 18 cm, 12,5 x 17,6 cm, 14 x 14 cm, 15,6 x 22 cm en 16 x 16 cm. De variatie aan formaten maakt het mogelijk om voor iedere brief of kaart een geschikte combinatie te vinden. Houd bij het kopen van een linnen envelop rekening met een marge van minimaal 5 mm. Zo kunt u een brief of kaart netjes in en uit de envelop schuiven.

Enveloppen bestellen bij Palmpapier.com

Staat u op het punt om enveloppen te bestellen? Maak dan direct een account aan om de prijzen te zien en plaats een bestelling. Wilt u meer weten over onze enveloppen? Dan kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)30 244 74 27 of verkoop@palmpapier.com. U kunt bestellen via een beveiligde https:// server en contact met ons opnemen van maandag tot en met vrijdag, tussen 9:00 en 17:00.