120 grams enveloppen op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden Per stuk te bestellen
Al 30+ jaar hét adres voor kwaliteitsenveloppen Alles uit voorraad leverbaar Aantrekkelijke staffelkortingen

Rouw enveloppen

Bij het bestellen van rouwenveloppen merkt u dat er verschillende kleuren en formaten te verkrijgen zijn. Palmpapier.com biedt verschillende formaten en kleuren aan. Hier kunt u direct zien welke formaten en kleuren er zijn. U kunt zowel kaarten als enveloppen bestellen. Per stuk en standaard met interessante staffelkortingen.


Rouwenveloppen en rouwkaarten in verschillende kleuren

U vindt hier rouwenveloppen in het paars, groen, blauw, roze, geel en wit. Rouwkaarten kunnen we uitsluitend in het wit leveren. Zoals u begrijpt dient daar nog een bedrukking bij gemaakt te worden, schakel hier een professionele drukkerij voor in. Palmpapier.com heeft bewust gekozen voor zachtere kleuren, dit past goed bij het karakter van een rouwbericht.

Rouwenveloppen in verschillende formaten bestellen

Rouwenveloppen zijn bij Palmpapier.com in verschillende formaten te bestellen. Wilt u voor het juiste formaat kiezen? Houd dan een marge van 5 mm aan. Zo weet u zeker dat de kaart in een envelop past. U kunt kiezen uit de volgende formaten: 12 x 18 cm, 14 x 14 cm, 15,6 x 22 cm en 16 x 16 cm. Het gaat bij Palmpapier.com om vierkante en rechthoekige enveloppen. De enveloppen zijn standaard gemaakt van 120 grams papier en beschikken over een gegomde klep. Deze traditionele klep maakt het mogelijk om uw rouwenvelop op de juiste manier af te sluiten.

Enveloppen bestellen bij Palmpapier.com

Staat u op het punt om enveloppen te bestellen? Maak dan direct een account aan om de prijzen te zien en plaats een bestelling. Wilt u meer weten over onze enveloppen? Dan kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)30 244 74 27 of verkoop@palmpapier.com. U kunt bestellen via een beveiligde https:// server en contact met ons opnemen van maandag tot en met vrijdag, tussen 9:00 en 17:00.