Let op: onze website is vernieuwd! Bestaande klanten kunnen zich hier opnieuw registreren.

Inloggen
Offertelijst

120 grams kwaliteit enveloppen

Op werkdagen voor 16:00u besteld, zelfde dag verzonden

Per stuk te bestellen

Uit voorraad leverbaar

Oud Hollandse enveloppen

Wilt u Oud Hollands enveloppen bestellen? U kunt dit direct via Palmpapier.com doen. De enveloppen zijn gemaakt van zuurvrij papier in 130 grams kwaliteit. Er zijn ook bijpassende Oud Hollands kaarten te bestellen. Het grote verschil zit hem in het gewicht van het papier. De Oud Hollands kaarten zijn van 300 grams zuurvrij papier gemaakt.

Formaat
Formaat
De afmetingen van het product
Filter
Weergave:
Sorteren:
Envelop Oud Hollands 10,5 x 15,5 cm
Envelop Oud Hollands 12 x 18 cm
Envelop Oud Hollands 14 x 14 cm
Envelop Oud Hollands 15,5 x 20,5 cm
Envelop Oud Hollands 9,5 x 14,5 cm
Weergave:
Sorteren:
Filter

Oud Hollandse enveloppen

Oud Hollandse enveloppen

Oud Hollandse enveloppen van Van Gelder zijn gemaakt van zuurvrij papier en direct te herkennen aan het Oud Hollands watermerk. U kunt de Oud Hollands enveloppen in verschillende formaten bestellen. Denk aan: 9,5 x 14,5 cm, 10,5 x 15,5 cm, 11 x 22 cm, 12 x 18 cm, 14 x 14 cm en 15,5 x 20,5 cm. Deze formaten zijn behoorlijk gangbaar wanneer u het vergelijkt met andere enveloppen. Het grote voordeel van deze formaten, is dat er eenvoudig een kaart of brief in kan. Uiteraard is het ook van belang dat de kaart of brief wordt afgestemd op de envelop. Een marge van circa 5 mm is daarbij het meest ideaal. Oud Hollands enveloppen zijn uitsluitend beschikbaar in het wit. Wilt u enveloppen in andere kleuren bestellen? Dan kunt u het best naar de andere varianten van Palmpapier.com kijken. Zo kunt u gekleurde Roma enveloppen bestellen, Fiore enveloppen, Metallic enveloppen en tal van andere enveloppen. Deze enveloppe zijn in tientallen kleuren verkrijgbaar.


Oud Hollands kaarten

Wilt u Oud Hollands kaarten bestellen? Dan kunt u kiezen uit tal van verschillende varianten. U kunt voor enkele kaarten en dubbele kaarten gaan. De kaarten hebben vier schepranden en zijn uitgevoerd in zuurvrij 300 grams papier.


Enveloppen bestellen bij Palmpapier.com

Staat u op het punt om enveloppen te bestellen? Maak dan direct een account aan om de prijzen te zien en plaats een bestelling. Wilt u meer weten over onze enveloppen? Dan kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)30 244 74 27 of verkoop@palmpapier.com. Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur.

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen