120 grams enveloppen op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden Per stuk te bestellen
Al 30+ jaar hét adres voor kwaliteitsenveloppen Alles uit voorraad leverbaar Aantrekkelijke staffelkortingen

Geschenk enveloppen

Staat u op het punt om een geschenkenvelop te bestellen? Bij Palmpapier.com kunt u allerlei verschillende varianten vinden. De geschenkenveloppen zijn ideaal om een geldbedrag in te doen. Door het dikke papier / karton zal het geld er namelijk niet zomaar uit vallen.

 Geschenkenveloppen in verschillende kleuren

U kunt deze geschenkenveloppen in allerlei verschillende kleuren bestellen. Denk aan wit, goud, rood, roze, paars, blauw, zalmroze en grijs. De verschillende kleuren zijn leuk om als een geschenk aan iemand te geven. Dit maakt het net iets specialer als er een geldbedrag aan iemand gegeven wordt. Bijzonder aan de geschenkenveloppen is een bijzondere sluiting. Doordat er kleine flapjes naar buiten bewegen kan de envelop niet zomaar open. Beweegt u de flapjes naar binnen? Dan is uw geschenkenvelop op een eenvoudige manier te openen.

Geschenkenveloppen in verschillende formaten

Geschenkenveloppen kunnen in allerlei verschillende soorten formaten besteld worden. Het meest gangbaar is het 13 x 13 cm formaat. Gaat u voor kleinere of grotere varianten? Kiest u liever voor een rechthoek? Dan kunt u onder andere voor 8 x 11,4 cm of 11 x 15,6 cm gaan. In deze enveloppen kan geld worden opgevouwen, ook kunnen er muntjes in gestopt worden. Door het 230 gram kwaliteitspapier, zal de envelop niet zomaar scheuren en is het geld goed beschermd. Geschenkenveloppen worden standaard ongevouwen naar u toegestuurd. Wanneer u de enveloppen wilt gebruiken is het noodzakelijk om ze eerst te vouwen.

Enveloppen bestellen bij Palmpapier.com

Staat u op het punt om enveloppen te bestellen? Maak dan direct een account aan om de prijzen te zien en plaats een bestelling. Wilt u meer weten over onze enveloppen? Dan kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)30 244 74 27 of verkoop@palmpapier.com. U kunt bestellen via een beveiligde https:// server en contact met ons opnemen van maandag tot en met vrijdag, tussen 9:00 en 17:00.


Geen producten gevonden...