Let op: onze website is vernieuwd! Bestaande klanten kunnen zich hier opnieuw registreren.

Inloggen
Offertelijst

120 grams kwaliteit enveloppen

Op werkdagen voor 16:00u besteld, zelfde dag verzonden

Per stuk te bestellen

Uit voorraad leverbaar

Metallic Enveloppen

Wanneer u voor het eerst metallic enveloppen ziet, valt het direct op dat er veel verschillende soorten kleuren zijn. Het glimmende materiaal is in een regenboog van verschillende kleuren te verkrijgen. Wilt u diversificeren wanneer het om de formaten gaat? Ook daar kunt u allerlei kanten mee op. Metallic enveloppen zijn in vierkante, rechthoekige en langwerpige varianten te verkrijgen. Bestelt u de enveloppen op werkdagen voor 16:00 uur? Dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog in orde gemaakt en kunt u rekenen op een snelle levering.

Metallic Enveloppen

Metallic enveloppen in verschillende kleuren

Palmpapier.com biedt metallic enveloppen aan in kleuren als: roze, blauw, bruin, rood, zilver, goud, oranje en wit. Al deze kleuren zien er er nog net iets mooier uit wanneer ze blinken. Dit blinkende effect wordt bereikt door middel van een speciale coating. Metallic enveloppen gaan nooit vervelen! Ze maken iedere uitnodiging, kaart of brief tot een bijzonder bericht om te krijgen.


Metallic enveloppen in verschillende formaten

Wilt u metallic enveloppen in verschillende formaten vinden? Dan kunt u bij Palmpapier.com verschillende kanten op. U kunt de volgende formaten bestellen: 11 x 15,6 cm, 11 x 22 cm, 12 x 18 cm, 12,5 x 14 cm, 12,5 x 17,6 cm, 14 x 14 cm, 15,6 x 22 cm, 16 x 16 cm, 22 x 22 cm en 22 x 31,2 cm. Wilt u liever een compleet vel van metallic papier bestellen of kaarten van metallic papier? Ook dat is mogelijk bij Palmpapier.com. U kunt kiezen uit verschillende grammages, formaten en kleuren.

Wilt u geen enveloppen bestellen en kiest u wel voor Metallic papier? Bij Palmpapier.com kunt u ook kaarten en vellen papier bestellen. Het papier is verkrijgbaar in 120 of 230 gram. Het grote voordeel van deze verschillende kwaliteiten, is het feit dat het papier daardoor voor allerlei doeleinden inzetbaar wordt.


Enveloppen bestellen bij Palmpapier.com

Staat u op het punt om enveloppen te bestellen? Maak dan direct een account aan om de prijzen te zien en plaats een bestelling. Wilt u meer weten over onze enveloppen? Dan kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)30 244 74 27 of verkoop@palmpapier.com. Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur.

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen