Let op: onze website is vernieuwd! Bestaande klanten kunnen zich hier opnieuw registreren.

Inloggen
Offertelijst

120 grams kwaliteit enveloppen

Op werkdagen voor 16:00u besteld, zelfde dag verzonden

Per stuk te bestellen

Uit voorraad leverbaar

Transparante enveloppen vallen direct op wanneer u er eentje ontvangt. Door transparante enveloppen kijkt u heen. Wilt u verborgen houden wat er in een transparantie envelop zit? Dan is het goed om een brief opgevouwen te houden of een kaart te sluiten. Zo kan iemand die een transparante envelop ontvangt niet zien wat er in de envelop zit. Dat is wel zo prettig.

Formaat
Formaat
De afmetingen van het product
Filter
Weergave:
Sorteren:
Envelop Transparant 11 x 22 cm wit
Envelop Transparant 12 x 12 cm wit
Envelop Transparant 6,2 x 9,8 cm wit
Weergave:
Sorteren:
Filter

Transparant

Transparante enveloppen bij Palmpapier

Bij Palmpapier.com kunt u ook volledig transparante enveloppen enveloppen bestellen. Deze transparante enveloppen hebben een gegomde puntklep, dit zijn de enveloppen zoals deze het meest voorkomen. Wilt u liever een transparante envelop met striplock-sluiting? Kijk dan hier.


Transparante enveloppen in verschillende formaten

Transparante enveloppen zijn in verschillende formaten te bestellen. U kunt terecht voor formaten als: 6,2 x 9,8 cm,11 x 15,6 cm, 11 x 22 cm, 12 x 12 cm, 12 x 18 cm, 14 x 14 cm en 16 x 16 cm. Wilt u transparante enveloppen bestellen? Als u dit op werkdagen voor 16:00 uur doet, worden uw enveloppen dezelfde werkdag verzonden.


Enveloppen bestellen bij Palmpapier.com

Staat u op het punt om enveloppen te bestellen? Maak dan direct een account aan om de prijzen te zien en plaats een bestelling. Wilt u meer weten over onze enveloppen? Dan kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)30 244 74 27 of verkoop@palmpapier.com. Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur.

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen