120 grams enveloppen op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden Per stuk te bestellen
Al 30+ jaar hét adres voor kwaliteitsenveloppen Alles uit voorraad leverbaar Aantrekkelijke staffelkortingen

Gekleurde vellen

Wilt u vellen papier bestellen? Dan kunt u dit direct bij Palmpapier.com doen. Bij Palmpapier.com bieden we vellen papier in verschillende formaten en kleurcombinaties aan. Het grote voordeel van de vellen papier is de hoogwaardige kwaliteit waarin het papier gemaakt wordt. Zo kunt u kiezen uit 230 grams Roma papier, 250 gram Fiore papier en 250 / 300 grams Metallic papier. U kunt de vellen papier voor allerlei doeleinden gebruiken. Ze worden netjes verzonden.


Vellen papier in verschillende kleuren

Bijzonder aan het assortiment van Palmpapier.com, is de enorme variatie waarin u vellen papier kunt bestellen. Denk aan transparante vellen papier, vellen papier van linnen, kraft papier en tal van ander soorten. Het papier is leverbaar in het rood, blauw, geel, groen, paars, wit en nog veel meer verschillende kleuren. Vellen papier in met felle kleuren, glimmend papier, zachte kleuren en zelfs transparante vellen papier kunt u bij Palmpapier.com bestellen. 

Vellen papier in verschillende formaten

Zoekt u naar specifieke formaten? Dan weet u dat het mogelijk is om vellen papier zelf op maat te snijden. Toch is het fijn wanneer u een vel papier direct in het juiste formaat kunt bestellen. Bij Palmpapier.com kunt u terecht voor vellen papier van 32 x 45 cm in 120 grams kwaliteit, ook kunt u kiezen voor vellen A4-papier in 120 grams kwaliteit. Gaat u graag voor een zwaardere kwaliteit? Dan kunt u voor vellen papier van 230 gram, 250 gram en zelfs 300 gram kiezen. Dit papier is dikker en zal minder gemakkelijk scheuren.

Gekleurde vellen bestellen bij Palmpapier.com

Staat u op het punt om vellen te bestellen? Maak dan direct een account aan om de prijzen te zien en plaats een bestelling. Wilt u meer weten over onze vellen? Dan kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)30 244 74 27 of verkoop@palmpapier.com. U kunt bestellen via een beveiligde https:// server en contact met ons opnemen van maandag tot en met vrijdag, tussen 9:00 en 17:00.

Let op al onze vellen zijn langlopend indien u breedlopend wilt bestellen neem contact met ons op. 


Geen producten gevonden...