120 grams enveloppen op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden Per stuk te bestellen
Al 30+ jaar hét adres voor kwaliteitsenveloppen Alles uit voorraad leverbaar Aantrekkelijke staffelkortingen

Gekleurde kaarten

Wilt u gekleurde kaarten bestellen? Dan bent u bij Palmpapier.com aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u Fiore kaarten, Kraft kaarten, Linnen kaarten, Metallic kaarten, Roma kaarten, Softskin kaarten en Vintage kaarten. Bijzonder aan deze kaarten is dat iedere variant van ander papier gemaakt is en een eigen uitstraling heeft.

 


Kaarten in verschillende kleuren

Door de variatie aan kleuren van onze kaarten, kunt u letterlijk allerlei kanten op. Gaat u het liefst voor een glimmende uitstraling en felle kleuren? Dan passende Metallic kaarten het best. Gaat u liever voor kaarten met een authentieke uitstraling, kies dan voor het bruin of lichtbruin van onze Kraft kaarten. Gaat u liever voor een zachte papiersoort? Dan passen Softskin kaarten het best bij u.  

Kaarten in verschillende formaten bestellen

Bij Palmpapier.com kunt u kaarten in verschillende formaten bestellen. Per soort staan de formaten van onze kaarten in centimeters afgebeeld. Wilt u uw kaarten laten bedrukken of er de juiste envelop bij zoeken? Dan is het belangrijk als het formaat vooraf al in kaart is gebracht. Zo kunt u het formaat overdragen aan een eventuele drukker of kunt u waarborgen dat er een marge van 5 mm wordt bewaard voor bijpassende enveloppen die besteld worden. Kaarten kunnen direct besteld worden en zijn vooraf voor u gevouwen. 

Bij Palmpapier.com kunt u kaarten met enveloppen bestellen. Vooral voor een geboorte, huwelijk of uitnodiging is dit een uitkomst. Boeken met kleurkaarten van Palmpapier.com vindt u bij drukkerijen in heel Nederland. 

Gekleurde kaarten bestellen bij Palmpapier.com

Staat u op het punt om kaarten te bestellen? Maak dan direct een account aan om de prijzen te zien en plaats een bestelling. Wilt u meer weten over onze kaarten? Dan kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)30 244 74 27 of verkoop@palmpapier.com. U kunt bestellen via een beveiligde https:// server en contact met ons opnemen van maandag tot en met vrijdag, tussen 9:00 en 17:00.