120 grams enveloppen op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden Per stuk te bestellen
Al 30+ jaar hét adres voor kwaliteitsenveloppen Alles uit voorraad leverbaar Aantrekkelijke staffelkortingen

Roma enveloppen

Wanneer u voor enveloppen kijkt, valt het waarschijnlijk op dat er via Palmpapier.com veel verschillende varianten te vinden zijn. Roma enveloppen zijn leverbaar in tal van verschillende kleuren en formaten. Via deze pagina kunt u het complete assortiment aan Roma enveloppen bekijken en direct een bestelling plaatsen. Het grote voordeel van deze enveloppen is de enorme variatie waarin de enveloppen beschikbaar zijn.


Roma enveloppen in verschillende kleuren

Gaat u voor Roma enveloppen in het wit, crème, geel, oranje, rood, bruin, roze, groen of een andere kleur? Er zijn tal van verschillende kleuren en zelfs per kleur is er volop te variëren. Zo is er fris groen, donkergroen, lichtgroen en mint groen. Ook voor de andere kleuren waarin Roma enveloppen verkrijgbaar zijn, kunt u uit verschillende kleuren kiezen.

Roma enveloppen in verschillende formaten

U kunt Roma enveloppen in allerlei verschillende varianten bestellen. Denk aan formaten als 6,5 x 10,5 cm, 8 x 11,4 cm, 9 x 14 cm, 10 x 19 cm, 10,3 x 16 cm, 12,5 x 14 cm, 16 x 16 cm, 22 x 22 cm en nog veel meer verschillende formaten. U kunt zowel langwerpige enveloppen als vierkante en rechthoekige enveloppen bestellen. 

Wilt u geen enveloppen bestellen en kiest u wel voor Roma papier? Bij Palmpapier.com kunt u ook vellen Roma papier bestellen en kaarten van Roma papier. Het papier is verkrijgbaar in 120 of 230 gram. Het grote voordeel van deze verschillende kwaliteiten, is het feit dat het papier daardoor voor allerlei doeleinden inzetbaar wordt. 

Enveloppen bestellen bij Palmpapier.com

Staat u op het punt om enveloppen te bestellen? Maak dan direct een account aan om de prijzen te zien en plaats een bestelling. Wilt u meer weten over onze enveloppen? Dan kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)30 244 74 27 of verkoop@palmpapier.com. U kunt bestellen via een beveiligde https:// server en contact met ons opnemen van maandag tot en met vrijdag, tussen 9:00 en 17:00.