Let op: onze website is vernieuwd! Bestaande klanten kunnen zich hier opnieuw registreren.

Inloggen
Offertelijst

120 grams kwaliteit enveloppen

Op werkdagen voor 16:00u besteld, zelfde dag verzonden

Per stuk te bestellen

Uit voorraad leverbaar

Roma Enveloppen in alle kleuren van de Regenboog

Wanneer u voor enveloppen kijkt, valt het waarschijnlijk op dat er bij Palmpapier veel verschillende varianten te vinden zijn. Roma enveloppen zijn leverbaar in tal van verschillende kleuren en formaten. Via deze pagina kunt u het complete assortiment aan Roma enveloppen bekijken en direct een bestelling plaatsen. Het grote voordeel van deze enveloppen is de enorme variatie waarin de enveloppen beschikbaar zijn.

Roma Enveloppen in alle kleuren van de Regenboog

Roma enveloppen in verschillende kleuren

Gaat u voor Roma enveloppen in het wit, crème, geel, oranje, rood, bruin, roze, groen of een andere kleur? Er zijn tal van verschillende kleuren en zelfs per kleur is er volop te variëren. Zo is er lichtgroen, donkergroen, weidegroen, lentegroen en lindegroen. Ook voor de andere kleuren waarin Roma enveloppen verkrijgbaar zijn, kunt u uit verschillende kleuren kiezen.


Roma enveloppen in verschillende formaten

U kunt Roma enveloppen in allerlei verschillende varianten bestellen. Denk aan formaten als 11 x 15,6 cm, 11 x 22 cm, 12,5 x 14 cm, 14 x 14 cm, 15,6 x 22 cm en nog veel meer verschillende formaten. U kunt zowel langwerpige enveloppen als vierkante en rechthoekige enveloppen bestellen.

Wilt u geen enveloppen bestellen en kiest u wel voor Roma papier? Bij Palmpapier.com kunt u ook kaarten en vellen papier bestellen. Het papier is verkrijgbaar in 120 of 230 gram. Het grote voordeel van deze verschillende kwaliteiten, is het feit dat het papier daardoor voor allerlei doeleinden inzetbaar wordt.


Enveloppen bestellen bij Palmpapier.com

Staat u op het punt om enveloppen te bestellen? Maak dan direct een account aan om de prijzen te zien en plaats een bestelling. Wilt u meer weten over onze enveloppen? Dan kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)30 244 74 27 of verkoop@palmpapier.com. Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur.

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen