Let op: onze website is vernieuwd! Bestaande klanten kunnen zich hier opnieuw registreren.

Inloggen
Offertelijst

120 grams kwaliteit enveloppen

Op werkdagen voor 16:00u besteld, zelfde dag verzonden

Per stuk te bestellen

Uit voorraad leverbaar

Kraft enveloppen en PaperWise

Wilt u enveloppen van kraftpapier bestellen? U kunt dit direct via Palmpapier.com doen. Kraftpapier heeft een authentiek karakter, precies zoals u dat gewend bent van de enveloppen van vroeger. De bruine kleur doet warm en vertrouwd aan, daarnaast is het papier vrij dik en voelt het stevig. Voor kraft enveloppen wordt er meestal een puntige klep toegepast. Deze gegomde klep, kleeft gemakkelijk tegen het papier aan en is eenvoudig weer te openen. U kunt kraft enveloppen in verschillende formaten bestellen.


PaperWise enveloppen

De natuur kent geen afval, dat is de inspiratie van PaperWise: Afval is nuttig in een nieuwe toepassing. In dit geval als grondstof voor kwalitatief hoogwaardig, duurzaam papier en karton. PaperWise geeft landbouwafval een tweede leven. Bladeren en stengels die overblijven van de oogst worden bewerkt tot grondstof voor papier en karton. Dit papier voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Bij Palmpapier maken we hiervan onder andere verschillende formaten enveloppen en kaarten. Wilt u meer weten over PaperWise enveloppen en papier? Klik dan hier voor meer informatie.

Kraft enveloppen en PaperWise

Kraft enveloppen in verschillende kleuren

Kies voor kraft enveloppen in een aantal verschillende kleuren. De kleuren kunnen voor verschillende soorten berichten worden ingezet.

Gaat u liever voor kaarten of vellen papier in deze kleuren? Dat kan ook. U kunt vellen van kraftpapier in 120 grams bestellen. Daarnaast kunt u kaarten van kraftpapier bestellen, deze zijn gemaakt in 290 grams kwaliteitspapier. Het grote voordeel van dit dikke papier, is dat het niet zomaar zal scheuren. Het materiaal is enorm stevig en kan tegen een stootje.


Kraft enveloppen in verschillende formaten

Enveloppen in kraftpapier bestellen? Dat kan in verschillende formaten: 11 x 15,6 cm, 11 x 22 cm, 12 x 12 cm, 12 x 18 cm, 12,5 x 14 cm, 12,5 x 17,6 cm, 13 x 18 cm, 14 x 14 cm, 15,6 x 22 cm, 16 x 16 cm, 22 x 22 cm en 22 x 31,2 cm. Gangbaar is een rechthoek of vierkant. De puntige klep is bij langwerpige enveloppen een stuk smaller, bij vierkante enveloppen van kraftpapier gaat het richting een driehoek. Zoekt u een ander formaat? Kijk dan naar de andere enveloppen die bij Palmpapier.com beschikbaar zijn.


Enveloppen bestellen bij Palmpapier.com

Staat u op het punt om enveloppen te bestellen? Maak dan direct een account aan om de prijzen te zien en plaats een bestelling. Wilt u meer weten over onze enveloppen? Dan kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)30 244 74 27 of verkoop@palmpapier.com. Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur.

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen