Let op: onze website is vernieuwd! Bestaande klanten kunnen zich hier opnieuw registreren.

Inloggen
Offertelijst

Kleurstalen

120 grams kwaliteit enveloppen

Op werkdagen voor 16:00u besteld, zelfde dag verzonden

Per stuk te bestellen

Uit voorraad leverbaar

Kleurstalen

U bent geïnteresseerd in een envelop maar nog niet helemaal zeker van de kleur of het formaat? Of u wilt graag een aantal verschillende kleuren laten zien aan uw klant zodat zij een keuze kunnen maken? Wij bieden daar twee mogelijkheden voor.

Kleurmonster aanvragen

Heeft u slechts een paar kleuren of formaten nodig? Dan kunt u via dit formulier makkelijk de gewenste kleurmonsters aanvragen. Vul het formulier in en de proefmonsters worden dezelfde werkdag nog met de post naar u toegestuurd. Het aanvragen van twee à drie proefmonsters is kosteloos.

Heeft u er meer nodig, maar is de kleurstalenmap met alle kleuren teveel? Neem dan contact met ons op via ons mailadres om te kijken wat we voor u kunnen doen.

Kleurstalenmap bestellen

Wilt u graag kleurstalen van ons hele assortiment? We hebben voor u een set kleurstalenmappen samengesteld van onze enveloppen met informatie over alle beschikbare formaten en kleuren. Deze set van twee stevige witte ringmappen wordt voor u persoonlijk gemaakt en voorzien van uw bedrijfsgegevens en/of logo aan de voorkant. In deze mappen zitten alle 93 kleuren die nu in ons assortiment zitten, handig onderverdeeld per serie. Zo kunt u de enveloppen eenvoudig laten zien en voelen aan uw klanten en weet u meteen welke kleur in welke maat beschikbaar is.

Via onze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van veranderingen in ons assortiment. Als u contact met ons opneemt, dan kunnen wij de nieuw toegevoegde kleuren en/of gewijzigde tabbladen naar u opsturen. Zo blijft uw kleurstalenmap compleet en actueel.

LANGERE LEVERTIJD: Binnenkort zijn er een aantal veranderingen in ons assortiment. De kleurstalenmap wordt daar momenteel op aangepast. De uitlevering van de mappen is daardoor de komende weken wat vertraagd. Vanaf de tweede helft van maart 2023 worden ze weer normaal uitgeleverd.

Kleurstalenmap

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen