Let op: onze website is vernieuwd! Bestaande klanten kunnen zich hier opnieuw registreren.

Inloggen
Offertelijst

120 grams kwaliteit enveloppen

Op werkdagen voor 16:00u besteld, zelfde dag verzonden

Per stuk te bestellen

Uit voorraad leverbaar

Kleurstalen

U bent geïnteresseerd in een envelop maar nog niet helemaal zeker van de kleur of het formaat? Of u wilt graag een aantal verschillende kleuren laten zien aan uw klant zodat zij een keuze kunnen maken? Wij bieden daar twee mogelijkheden voor.

Kleurmonster aanvragen

Heeft u slechts een paar kleuren of formaten nodig? Dan kunt u via dit formulier makkelijk de gewenste kleurmonsters aanvragen. Vul het formulier in en de proefmonsters worden dezelfde werkdag nog met de post naar u toegestuurd. Het aanvragen van twee à drie proefmonsters is kosteloos.

Heeft u er meer nodig, maar is de kleurstalenmap met alle kleuren teveel? Neem dan contact met ons op via ons mailadres om te kijken wat we voor u kunnen doen.

Kleurstalenmap bestellen

Wilt u graag kleurstalen van ons hele assortiment? We hebben voor u een set kleurstalenmappen samengesteld van onze enveloppen met informatie over alle beschikbare formaten en kleuren. Deze set van twee stevige witte ringmappen wordt voor u persoonlijk gemaakt en voorzien van uw bedrijfsgegevens en/of logo aan de voorkant. In deze mappen zitten alle 93 kleuren die nu in ons assortiment zitten, handig onderverdeeld per serie. Zo kunt u de enveloppen eenvoudig laten zien en voelen aan uw klanten en weet u meteen welke kleur in welke maat beschikbaar is.

Via onze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van veranderingen in ons assortiment. Als u contact met ons opneemt, dan kunnen wij de nieuw toegevoegde kleuren en/of gewijzigde tabbladen naar u opsturen. Zo blijft uw kleurstalenmap compleet en actueel.

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen