Let op: onze website is vernieuwd! Bestaande klanten kunnen zich hier opnieuw registreren.

Inloggen
Offertelijst

120 grams kwaliteit enveloppen

Op werkdagen voor 16:00u besteld, zelfde dag verzonden

Per stuk te bestellen

Uit voorraad leverbaar

Luchtkussen enveloppen

Luchtkussen enveloppen
Geplaatst op 29-12-2022 door beheer_palmpapier

Luchtkussen enveloppen kopen | De voordelen

Luchtkussenenveloppen - ook bekend als bubbelenveloppen - zijn een geweldige optie voor iedereen die iets breekbaars of kwetsbaars wil versturen. Deze stevige enveloppen bieden een schokbestendige laag (noppenfolie) voor voorwerpen of poststukken die extra bescherming nodig hebben. We zetten de voordelen van luchtkussenenveloppen voor u op een rij.

Extra bescherming met luchtkussenenveloppen

Luchtkussenenveloppen zijn ontworpen met een laag plastic noppenfolie aan de binnenkant van de envelop. Dit creëert een extra barrière die alles wat in de envelop zit zal beschermen tegen stoten, vallen en krassen. De luchtkussenenvelop biedt ook isolatie tegen extreme temperaturen, zodat uw poststuk niet zal beschadigen door warme of koude omstandigheden.

Lichtgewicht

Luchtkussenenveloppen zijn over het algemeen lichter dan de meeste andere soorten beschermende verpakkingen, zoals verzenddozen of brievenbuspakketjes. Dat maakt dat luchtkussenenveloppen voordeliger zijn om te verzenden, omdat u in vele gevallen niet extra hoeft te betalen voor het gewicht. Daarnaast zijn luchtkussenenveloppen beschikbaar in verschillende uitvoeringen en formaten. Bij Palmpapier vindt u luchtkussenenveloppen in bruin en wit in 7 verschillende formaten, waaronder 12 x 17,5 cm, 17 x 22,5 cm, 24 x 27,5 cm en 25 x 35 cm.

Bekijk alle varianten luchtkussenenveloppen in onze webshop

Gemakkelijk in gebruik

Luchtkussenenveloppen zijn eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken: u schuift eenvoudig uw product of poststuk in de envelop. Wilt u de inhoud nog beter beschermen? Dan kunt u optioneel extra folie toevoegen aan de envelop. Bovendien zijn de luchtkussenenveloppen voorzien van handige plakstrips (striplock), zodat ze snel en veilig gesloten kunnen worden zonder dat u plakband nodig heeft!

Luchtkussenenveloppen kopen op Palmpapier.com

Als u op zoek bent naar een betaalbare manier om voorwerpen en/of poststukken te beschermen tijdens de verzending, zijn luchtkussenenveloppen wat u nodig heeft! Niet alleen bieden ze extra bescherming tegen stoten en vallen, maar ze zijn ook lichtgewicht en gemakkelijk te gebruiken, waardoor het een geweldige verzendoplossing biedt!

Bij Palmpapier kunt luchtkussenkussenenvelop per stuk kopen. Heeft u meerdere luchtkussenenveloppen nodig? Dan bent u bij Palmpapier ook aan het juiste adres om luchtkussenenveloppen per doos (100 á 200 stuks) of luchtkussenenveloppen per pallet (7200 stuks) te bestellen.

Luchtkussenenveloppen | Direct bestellen

Heeft u een vraag over ons assortiment luchtkussenenveloppen of een van onze andere producten? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag!

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen