Let op: onze website is vernieuwd! Bestaande klanten kunnen zich hier opnieuw registreren.

Inloggen
Offertelijst

120 grams kwaliteit enveloppen

Op werkdagen voor 16:00u besteld, zelfde dag verzonden

Per stuk te bestellen

Uit voorraad leverbaar

Gekleurde rouw enveloppen bestellen

Rouwenveloppen zijn standaard verkrijgbaar in de kleuren wit of biotop (gebroken wit). Wilt u liever een andere kleur? Dat is ook mogelijk. Wij kunnen deze voor u drukken in het door u gewenste aantal.

In principe zijn alle kleuren enveloppen in ons assortiment mogelijk. De formaten gekleurde enveloppen die wij voor met een rouwrand kunnen bedrukken zijn de volgende:

Voor de kleur van de rouwrand kunt u kiezen uit grijs en zwart. Voor de dikte van de rouwrand heeft u de keuze uit 0,5 pt, 1,0 pt, 1,5 pt en 2,5 pt.
Houd er wel rekening mee dat de grijze rouwrand minder goed tot nauwelijks zichtbaar zal zijn op de wat donkerdere kleuren enveloppen. Op de hele donkere kleuren (denk aan de donkergroen, nachtblauw en zwart) is ook de zwarte rouwrand minder goed zichtbaar.

Als u via het formulier gekleurde rouwenveloppen aanvraagt, krijgt van ons zo snel mogelijk een passende offerte en enventueel een proefdruk. Bevestigt u de offerte op tijd (vóór 14.00u) dan kunnen wij uw bestelling vaak dezelfde werkdag nog drukken en versturen. Heeft u een vraag of een verzoek? Bel ons of stuur ons een bericht.

Gekleurde rouw enveloppen bestellen-1

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen