Let op: onze website is vernieuwd! Bestaande klanten kunnen zich hier opnieuw registreren.

Inloggen
Offertelijst

120 grams kwaliteit enveloppen

Op werkdagen voor 16:00u besteld, zelfde dag verzonden

Per stuk te bestellen

Uit voorraad leverbaar

Palmpapier - de groothandel op het gebied van enveloppen

Palmpapier - de groothandel op het gebied van enveloppen
Geplaatst op 19-10-2023 door beheer_palmpapier

Palmpapier - de groothandel op het gebied van enveloppen

Palmpapier is dé groothandel op het gebied van enveloppen. Met meer dan 40 jaar ervaring in de productie van enveloppen, kaarten, etiketten en andere papierwaren, is Palmpapier uitgegroeid tot een marktleider op dit gebied. Op Palmpapier.com vindt u een breed assortiment van diverse soorten en formaten enveloppen, geschikt voor verschillende toepassingen. Of u nu op zoek bent naar geschenkenveloppen, luchtkussenenveloppen, vensterenveloppen, rouwenveloppen, duurzame enveloppen of enveloppen die geschikt zijn voor couverteermachines, bij Palmpapier vindt u het allemaal.

Enveloppen per stuk en in bulk

Onze goedkope enveloppen zijn per stuk verkrijgbaar en voor grote afnames bieden wij aantrekkelijke volumeprijzen en staffelkortingen. Daarnaast vindt u bij Palmpapier enveloppen in verschillende series, waardoor u precies de enveloppen kunt kopen die passen bij uw behoeften.

Palmpapier | Meer dan enveloppen…

Naast enveloppen biedt Palmpapier ook een breed assortiment aan kaarten, papier, etiketten en sluitzegels. Zo kunt u bij ons ook terecht voor uw zakelijke briefpapier, diverse kaarten, sluitstickers en andere papierwaren.

Kaarten per serie
Verschillende formaten papier
Etiketten & sluitzegels

Duurzaamheid

Bij Palmpapier hechten wij veel waarde aan duurzaamheid en het gebruik van milieuvriendelijke materialen in ons productieproces. Daarom bieden wij ook diverse milieuvriendelijke oplossingen, zoals enveloppen van papier gemaakt met hernieuwbare grondstoffen uit gerecyclede materialen of reststromen van de landbouw. Daarnaast wekken de meer dan honderd zonnepanelen op ons dak ruim voldoende elektriciteit op om ons volledige bedrijf van 100% duurzame groene energie te voorzien.

Klantenservice

Bij Palmpapier vinden we goed klantcontact uiterst belangrijk. Onze klantenservice is altijd bereikbaar voor vragen en opmerkingen, en we streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

We werken met een breed scala aan zakelijke klanten; van drukkerijen tot copy- & printshops en van weddingplanners, uitvaartondernemers, winkels voor kantoorbenodigdheden, reclamebureaus, mkb'ers en zzp'ers tot horecabedrijven, makelaars en onderwijsinstellingen.

Meer informatie & contact

Wilt u meer weten over Palmpapier en onze producten? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u bij het vinden van de juiste enveloppen en andere papierwaren voor uw bedrijf of organisatie.

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen