Let op: onze website is vernieuwd! Bestaande klanten kunnen zich hier opnieuw registreren.

Inloggen
Offertelijst

120 grams kwaliteit enveloppen

Op werkdagen voor 16:00u besteld, zelfde dag verzonden

Per stuk te bestellen

Uit voorraad leverbaar

Enveloppen voor trouwkaarten

Enveloppen voor trouwkaarten
Geplaatst op 8-8-2023 door beheer_palmpapier

Enveloppen voor trouwkaarten

De uitnodigingen zijn een belangrijk onderdeel in de voorbereidingen van een bruiloft. Ze moeten de stijl en/of het thema van de bruiloft weerspiegelen en de gasten op een nette en enthousiaste manier informeren over de details van de grote dag. Maar naast de inhoud van de uitnodiging, is de envelop minstens zo belangrijk. Het is tenslotte het eerste wat de gasten zien wanneer de trouwkaart in de bus valt. In deze blog zetten we enkele tips op een rijtje voor het kopen van enveloppen voor trouwkaarten en geven we suggesties voor mooie enveloppen die passen bij verschillende stijlen en thema's.

Formaat envelop

Het eerste waar u op let bij het kopen van enveloppen voor trouwkaarten is het formaat. Het is belangrijk om de juiste afmetingen te kiezen zodat de trouwkaart er netjes in past. Een te kleine envelop kan ervoor zorgen dat de uitnodiging kreukelt of zelfs scheurt, terwijl een te grote envelop er slordig uitziet. Houd altijd een marge van 5 millimeter aan rondom de uitnodiging.

Kleuren en papiersoorten

Bij de keuze van de enveloppen is het belangrijk om rekening te houden met de kleur en het materiaal. Kies enveloppen die passen bij de kleuren en sfeer van de bruiloft. Gekleurde enveloppen zorgen voor een feestelijke uitstraling en zijn er in verschillende tinten zoals bijvoorbeeld goud, zilver, rood of groen. Kraft & PaperWise enveloppen zijn populair als u op zoek bent naar een natuurlijke look. Als u houdt van een rustieke sfeer, dan zijn de Rustic Metallic enveloppen ideaal. Heeft de bruiloft een vintage of retro thema, neem dan eens een kijkje in onze collectie Vintage enveloppen.

Zorg er ook voor dat de papiersoort past bij de uitstraling die u wilt creëren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor mat, glanzend of wit papier voor een chique uitstraling.

Sluitzegels

Voor het sluiten van enveloppen kunt u gebruik maken van sluitzegels. Dit zijn mooie ronde stickers waarmee u de enveloppen kunt sluiten. Ze zijn verkrijgbaar in vele stijlen en kleuren en kunnen het thema van de bruiloft versterken.

Bekijk alle sluitzegels in het thema trouwen

Sluitzegels in de vorm van een hartje

Handgeschreven of gedrukte adressen?

Daarnaast is het belangrijk na te denken over de adressering van de enveloppen. U kunt ervoor kiezen om de adressen handmatig te schrijven, wat een persoonlijk effect geeft. U kunt ook kiezen voor adresetiketten, wat er netter en professioneler uitziet. Voor de echte finishing touch kunnen we de adressen ook voor u op de envelop drukken, in dezelfde stijl als de uitnodiging. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Enveloppen voor trouwkaarten kopen bij Palmpapier

Op Palmpapier vindt u een uitgebreid assortiment met mooie enveloppen voor trouwkaarten. Bekijk de verschillende categorieën en maak de uitnodigingen compleet met de perfecte envelop.

Log in of maak een account aan om de actuele prijzen te bekijken en uw bestelling te plaatsen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op via +31 (0)30 244 74 27, verkoop@palmpapier.com of het contactformulier. De klantenservice van Palmpapier is bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen