Let op: onze website is vernieuwd! Bestaande klanten kunnen zich hier opnieuw registreren.

Inloggen
Offertelijst

120 grams kwaliteit enveloppen

Op werkdagen voor 16:00u besteld, zelfde dag verzonden

Per stuk te bestellen

Uit voorraad leverbaar

Linnen enveloppen kopen | Ontdek de luxe uitstraling van linnen enveloppen

Linnen enveloppen kopen | Ontdek de luxe uitstraling van linnen enveloppen
Geplaatst op 6-7-2023 door beheer_palmpapier

Linnen enveloppen kopen | Ontdek de luxe uitstraling van linnen enveloppen

Bent u op zoek naar een bijzondere envelop die een speciale indruk achterlaat bij de ontvanger? Kies dan voor de linnen enveloppen van Palmpapier.com. In dit artikel zetten we de voordelen van deze enveloppensoort op een rij en vertellen we u hoe u linnen enveloppen eenvoudig en snel kunt kopen.

Linnen enveloppen | De voordelen

Linnen enveloppen zijn gemaakt van vezels van de vlasplant, wat zorgt voor een natuurlijk en duurzaam product. Enveloppen van linnen zijn beter bestand tegen vocht dan normale enveloppen. Daarnaast hebben ze een bijzondere structuur die zorgt voor een luxe uitstraling. Dankzij het gebruik van 130 grams kwaliteitspapier zijn linnen enveloppen stevig en voelen ze prettig aan. Door de praktische gomsluiting zijn ze bovendien eenvoudig dicht te plakken.

Waarvoor linnen enveloppen gebruiken?

Linnen enveloppen zijn zeer geschikt voor het versturen van uitnodigingen (voor huwelijken), felicitaties en zakelijke post. Dankzij de luxe uitstraling voegt de envelop daadwerkelijk iets toe en zal de ontvanger direct nieuwsgierig zijn naar de inhoud. Ook het bedrukken van linnen enveloppen behoort tot de mogelijkheden. Zo voegt u bijvoorbeeld een logo, afbeelding of tekst toe aan de envelop, wat zorgt voor een professionele of officiële uitstraling.

Verschillende formaten linnen enveloppen

Linnen enveloppen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, variërend van 9 x 14 cm tot 16 x 16 cm. Dit maakt het mogelijk om voor iedere brief of kaart een geschikte envelop te vinden. Het is belangrijk om bij het kopen van een linnen envelop rekening te houden met een marge van minimaal 5 mm. Op deze manier zorgt u ervoor dat de kaart of andere inhoud er gemakkelijk in en uit kan schuiven.

Bekijk alle linnen enveloppen van Palmpapier.com

Linnen kaarten

Naast linnen enveloppen vindt u op Palmpapier.com ook linnen kaarten. Deze kaarten zijn eveneens gemaakt van vezels van de vlasplant en hebben dezelfde luxe uitstraling als de enveloppen. Het is mogelijk om de kaarten te bedrukken met bijvoorbeeld een foto, tekst of logo.

Enveloppen bestellen bij Palmpapier.com

Wilt u linnen enveloppen kopen? Dan kunt u gemakkelijk bij Palmpapier.com bestellen. Maak een gratis account aan om de actuele prijzen te bekijken en plaats direct uw bestelling. Heeft u vragen over de enveloppen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onze klantenservice via +31 (0)30 244 74 27, per e-mail via verkoop@palmpapier.com of vul het contactformulier in. Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur.

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen