Let op: onze website is vernieuwd! Bestaande klanten kunnen zich hier opnieuw registreren.

Inloggen
Offertelijst

120 grams kwaliteit enveloppen

Op werkdagen voor 16:00u besteld, zelfde dag verzonden

Per stuk te bestellen

Uit voorraad leverbaar

Seasons Enveloppen | Enveloppen in de kleuren van de seizoenen

Seasons Enveloppen | Enveloppen in de kleuren van de seizoenen
Geplaatst op 9-5-2023 door beheer@palmpapier

Seasons Enveloppen | Enveloppen in de kleuren van de seizoenen

Enveloppen zijn de eerste indruk die de geadresseerde krijgt van uw brief, kaart of ander poststuk. Een mooie envelop met een frisse kleur valt direct op en zorgt voor een positief en vrolijk effect. Dit is precies wat u kunt bereiken met de enveloppen uit de Seasons-serie van Palmpapier.

Wat zijn Seasons Enveloppen?

De Seasons enveloppen zijn geïnspireerd op de seizoenen en verkrijgbaar in verschillende frisse en vrolijke kleuren. De kleuren van deze enveloppen zijn net even anders dan de standaardkleuren van enveloppen. Hierdoor valt uw post zeker op! De Seasons enveloppen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat u voor elk poststuk het juiste formaat kunt vinden.

Vrolijke envelop voor elke gelegenheid

Door de mooie, frisse kleuren zijn Seasons enveloppen perfect voor het versturen van persoonlijke post zoals wenskaarten, uitnodigingen, brieven, bedankjes of geldcadeaus. Maar ook voor zakelijke post zijn deze enveloppen zeker geschikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het versturen van facturen, offertes, brochures, bedrijfsmailings of nieuwsbrieven. De Seasons enveloppen zijn zo veelzijdig dat u ze voor vrijwel elke gelegenheid kunt gebruiken.

Verschillende kleuren

De Seasons enveloppen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren die gebaseerd zijn op de seizoenen en de natuur. Denk hierbij aan kleuren als turquoise, aqua, mosgroen, bladgroen, maïsgeel, bloesem, framboos, orchidee, cappuccino en camel.

Verschillende formaten

De Seasons enveloppen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: 11 x 15,6 cm, 11 x 22 cm, 12,5 x 14 cm, 12,5 x 17,6 cm, 14 x 14 cm, 15,6 x 22 cm en 16 x 16 cm. Heeft u een ander formaat envelop nodig?
Bekijk het uitgebreide assortiment enveloppen van Palmpapier.

Meer dan alleen enveloppen

Naast de Seasons enveloppen vindt u bij Palmpapier ook bijpassende kaarten en vellen papier in dezelfde Seasons kleuren. De kaarten en het papier zijn - evenals de enveloppen - in verschillende formaten te bestellen.

Seasons enveloppen bestellen

Ook zo enthousiast over de Seasons enveloppen? Maak dan direct een account aan om de actuele prijzen te zien en uw bestelling te plaatsen. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op via +31 (0)30 244 74 27, verkoop@palmpapier.com of het contactformulier. De klantenservice van Palmpapier is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen