Let op: onze website is vernieuwd! Bestaande klanten kunnen zich hier opnieuw registreren.

Inloggen
Offertelijst

120 grams kwaliteit enveloppen

Op werkdagen voor 16:00u besteld, zelfde dag verzonden

Per stuk te bestellen

Uit voorraad leverbaar

Gekleurde enveloppen: een eyecatcher voor uw post

Gekleurde enveloppen: een eyecatcher voor uw post
Geplaatst op 21-11-2023 door beheer_palmpapier

Gekleurde enveloppen: een eyecatcher voor uw post

Wilt u dat uw post opvalt in de brievenbus van de ontvanger? Dan is een gekleurde envelop een goede keuze! Gekleurde enveloppen trekken direct de aandacht wanneer ze in de brievenbus zitten. Daarnaast is het gebruik van gekleurde enveloppen ook een goede manier om uw boodschap extra te benadrukken.

Waarom kiezen voor gekleurde enveloppen?

Er zijn verschillende redenen waarom u kunt kiezen voor gekleurde enveloppen. Zo kunt u ze gebruiken om:

Uw boodschap extra te benadrukken.
Wilt u dat uw boodschap echt opvalt? Dan is een gekleurde envelop een goede manier om dat te bereiken.
Een bepaalde sfeer te creëren.
Elke kleur heeft zijn eigen associaties. De bekende ‘blauwe envelop’ wordt bijvoorbeeld direct geassocieerd met de Belastingdienst. Rode enveloppen worden bijvoorbeeld veel gebruikt voor Valentijnspost.
Uw merk of bedrijf te promoten.
Gekleurde enveloppen zijn een leuke manier om uw merk of bedrijf extra op te laten vallen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een envelop met uw logo of huisstijlkleuren.


Gekleurde enveloppen | Assortiment

Er zijn veel verschillende kleuren enveloppen verkrijgbaar. De keuze van de kleur hangt af van uw persoonlijke voorkeur en het doel van de envelop. Wilt u een boodschap extra benadrukken, dan kunt u kiezen voor een felle kleur. Wilt u een bepaalde sfeer creëren, dan kunt u kiezen voor een kleur die bij die sfeer past. Wilt u uw merk of bedrijf promoten, dan kunt u kiezen voor de kleuren van uw logokleuren of huisstijl.

Op Palmpapier.com vindt u een ruim assortiment gekleurde enveloppen in verschillende kleuren, formaten en materialen. We hebben enveloppen voor elke gelegenheid, van trouwkaarten en uitnodigingen tot brieven en facturen.


Palmpapier | Gekleurde enveloppen kopen

Palmpapier is een van de grootste aanbieders van verschillende soorten en maten gekleurde enveloppen. In onze webshop vindt u een uitgebreid aanbod gekleurde enveloppen. Al onze enveloppen zijn uit voorraad leverbaar.

Wilt u een bestelling plaatsen, heeft u een vraag of wilt u meer informatie over ons aanbod? Maak een account aan, stuur een e-mail naar verkoop@palmpapier.com of neem telefonisch contact met ons op via 030 - 244 74 27.

Meer inspiratie?

Wilt u meer inspiratie opdoen voor het gebruik van gekleurde enveloppen? Lees dan eens de volgende artikelen op Palmpapier.com:

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen