120 grams enveloppen op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden Per stuk te bestellen
Al 30+ jaar hét adres voor kwaliteitsenveloppen Alles uit voorraad leverbaar Aantrekkelijke staffelkortingen

Enveloppen

Zoekt u naar Enveloppen? Bij Palmpapier.com vindt u een uitgebreid assortiment aan gekleurde envelopen. Het grote voordeel van deze enveloppen, is dat ze in 120 grams papier zijn uitgevoerd. Daarmee is de kwaliteit en kracht van het materiaal gegarandeerd. De enveloppen zullen niet snel beschadigd raken of openscheuren.Verschillende kleuren

Bij Palmpapier.com kunt u 93 verschillende kleuren enveloppen vinden. Voor de meest gangbare formaten kunt u uit alle 93 kleuren kiezen, voor sommige formaten is het assortiment iets beperkter. De populairste formaten die u in 93 kleuren kunt bestellen zijn onder andere 11 x 15,6 cm, 11 x 22 cm, 12 x 18 cm, 14 x 14 cm en 16 x 16 cm. Gelukkig kunt u de minder gangbare enveloppen ook nog steeds in tientallen verschillende kleuren bestellen. Denk aan enveloppen in het: groen, paars, roze, geel, oranje, bruin en tal van andere kleuren! U kunt kiezen voor felle kleuren, zachte kleuren of gemixte varianten. 

Enveloppen in verschillende formaten

Afhankelijk van het formaat van uw kaart of brief, is het belangrijk om een corresponderende envelop te kiezen. Daarin is het belangrijk om een marge van 5 mm aan te houden. De marge maakt het mogelijk om een brief of kaart ongeschonden te kunnen versturen. Bij Palmpapier.com vindt u verschillende formaten, geschikt voor onder andere het uitbetalen van loon, langwerpige enveloppen, rechthoekige enveloppen en vierkante enveloppen. Alle gekleurde enveloppen worden geleverd met een gegomde klep. De gegomde klep zal in een puntvorm zijn gesneden of in een rechthoek met twee schuin afgesneden zijkanten.

Gekleurde enveloppen bestellen bij Palmpapier.com

Staat u op het punt om enveloppen te bestellen? Maak dan een account aan om de prijzen te zien en plaats een bestelling. U kunt bestellen via een beveiligde https:// server. Wilt u meer weten over onze enveloppen? Dan kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)30 244 74 27 of verkoop@palmpapier.com. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, tussen 9:00 en 17:00.


Geen producten gevonden...