Let op: onze website is vernieuwd! Bestaande klanten kunnen zich hier opnieuw registreren.

Inloggen
Offertelijst

120 grams kwaliteit enveloppen

Op werkdagen voor 16:00u besteld, zelfde dag verzonden

Per stuk te bestellen

Uit voorraad leverbaar

Rouwkaarten versturen | Waar moet u op letten?

Rouwkaarten versturen | Waar moet u op letten?
Geplaatst op 21-3-2023 door beheer@palmpapier

Rouwkaarten versturen | Waar moet u op letten?

Het versturen van rouwkaarten is een belangrijk onderdeel van het rouwproces. Hiermee wordt het verdrietige nieuws van het overlijden van een dierbare gedeeld en wordt men uitgenodigd om afscheid te nemen. In dit artikel leest u waar u op moet letten bij het versturen van rouwpost en hoe u op Palmpapier.com passende enveloppen vindt.

Rouwpostzegels

Een van de belangrijkste aspecten bij het versturen van rouwkaarten is het gebruik van rouwzegels van PostNL. Rouwzegels zorgen ervoor dat uw rouwkaart de prioriteit krijgt die het verdient en als zodanig wordt behandeld door PostNL. Zo wordt de kans vergroot dat de rouwkaart op tijd wordt bezorgd.

De keuze van de envelop | Rouwenveloppen

Bij het kiezen van een envelop voor uw rouwkaart zal u merken dat er vele verschillende mogelijkheden zijn. Op Palmpapier.com vindt u een breed aanbod van rouwenveloppen in verschillende kleuren, formaten en met verschillende rouwrand diktes. Zo kunt u een envelop kiezen die past bij het formaat en de stijl van de rouwkaart. Het is belangrijk om te kiezen voor de speciale rouwenvelop, zodat de geadresseerde direct weet dat het om een rouwkaart.

Bekijk hier alle rouwenveloppen van Palmpapier.com

Sluitzegels Rouw

Om uw rouwpost helemaal af te maken, kunt u kiezen voor sluitzegels in het thema rouw. Deze sluitzegels geven de envelop een mooie, stijlvolle uitstraling en zorgen ervoor dat deze goed gesloten blijft tijdens de verzending. Bekijk hier alle sluitzegels voor rouwkaarten.

Rouwkaarten en rouwkaarten kopen op Palmpapier.com

Op Palmpapier.com vindt u rouwenveloppen en rouwkaarten in verschillende formaten. Houd bij het kiezen van een rouwenvelop altijd een marge van 5 mm aan rondom de kaart. U bent er dan van verzekerd dat de kaart gemakkelijk in en uit de envelop te schuiven is.

Bent u een ondernemer in de uitvaartbranche? Ook dan bent u bij Palmpapier aan het juiste adres. En als u meerdere rouwenveloppen nodig heeft, kunt u bij Palmpapier.com profiteren van interessante staffelkortingen.

Heeft u een vraag over onze rouwenveloppen, rouwkaarten, sluitzegels of een van onze andere producten? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag!

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen