120 grams enveloppen op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden Per stuk te bestellen
Al 30+ jaar hét adres voor kwaliteitsenveloppen Alles uit voorraad leverbaar Aantrekkelijke staffelkortingen

12 x 12 cm

Gaat u voor het beste van het beste? Kies dan voor 12 x 12 cm enveloppen in 120 grams papier. De enveloppen worden geleverd met een gegomde puntklep aan de lange zijde. Deze enveloppen zijn in 34 verschillende kleuren te bestellen.


12 x 12 cm enveloppen in verschillende kleuren

U kunt gekleurde 12 x 12 cm enveloppen in 34 verschillende kleuren bestellen. Denk aan kleuren als taupe, nachtblauw, donkergrijs, babyblauw, biotop, abrikoos, zachtgeel, kanariegeel, rood, donkeroranje en tal van andere kleuren. Weet u niet zeker of een bepaalde kleur bij uw bericht past? Plaats dan eerst een proefbestelling. Als een bepaalde kleur bevalt, kunt u later een grotere bestelling plaatsen.

Gekleurde enveloppen in verschillende formaten

Gekleurde enveloppen zijn in verschillende formaten bestellen. U bent zeker niet beperkt tot het 12 x 12 cm formaat. U kunt allerlei kanten op. Probeer een marge van 5 mm te behouden tussen de envelop en de brief of kaart die u gaat verzenden.

Gekleurde enveloppen bestellen bij Palmpapier.com

Staat u op het punt om gekleurde enveloppen te bestellen? Maak dan direct een account aan om de prijzen te zien en plaats een bestelling. Wilt u meer weten over onze enveloppen? Dan kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)30 244 74 27 of verkoop@palmpapier.com. U kunt bestellen via een beveiligde https:// server en contact met ons opnemen van maandag tot en met vrijdag, tussen 9:00 en 17:00.


Geen producten gevonden...