120 grams enveloppen op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden Per stuk te bestellen
Al 30+ jaar hét adres voor kwaliteitsenveloppen Alles uit voorraad leverbaar Aantrekkelijke staffelkortingen

Vierkante enveloppen

Vierkante enveloppen worden zowel met een puntklep als langwerpige klep geleverd. Door de gomsluiting is het mogelijk om enveloppen op een nette manier af te sluiten. Wilt u vierkante enveloppen bij Palmpapier.com bestellen? Dan kiest u uit een totaal van 63 verschillende kleuren.


Vierkante enveloppen in verschillende kleuren

Vindt u het prettig om de keuze te hebben uit veel verschillende kleuren? Dan bent u bij Enveloppenwinkel.com aan het juiste adres. Het grote voordeel van Palmpapier.com is dat u uit 63 verschillende kleuren kunt kiezen. U kunt kiezen uit onder andere: boterbloemgeel, abrikoos, appelgroen, lentegroen, biotop, zwart, bruin, dolfijngrijs, donkeroranje, donkerrood en tal van andere kleuren. Ideaal wanneer u het fijn vindt om verschillende kleuren te bestellen. Wilt u eerst een proef-bestelling plaatsen? Dan kan dat. Zo kunt u zien hoe een envelop in het echt is en later een grotere bestelling plaatsen.

Vierkante enveloppen in verschillende formaten

Vierkante enveloppen kennen als vanzelfsprekend een gelijke breedte en hoogte. Het grote voordeel daarvan is dat de kans op fouten kleiner is bij een online bestelling. U kunt bij Palmpapier.com uit de volgende formaten kiezen: 10,5 x 10,5 cm, 12 x 12 cm, 14 x 14 cm, 15 x 15 cm, 16 x 16 cm, 17 x 17 cm, 19 x 19 cm, 22 x 22 cm en 24 x 24 cm. Door middel van onze 100% tevredenheidsgarantie is het risico zeer klein. Als een envelop niet naar wens is, kunt u de envelop terugsturen en wordt de orderwaarde terugbetaald. Wilt u een grotere bestelling doen? Dan kunt u rekenen op interessante staffelkortingen. Bestel op werkdagen voor 16:00, dan wordt uw bestelling vandaag nog toegestuurd. 

Enveloppen bestellen bij Palmpapier.com

Staat u op het punt om enveloppen te bestellen? Maak dan direct een account aan om de prijzen te zien en plaats een bestelling. Wilt u meer weten over onze enveloppen? Dan kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)30 244 74 27 of verkoop@palmpapier.com. U kunt bestellen via een beveiligde https:// server en contact met ons opnemen van maandag tot en met vrijdag, tussen 9:00 en 17:00.


Geen producten gevonden...