120 grams enveloppen op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden Per stuk te bestellen
Al 30+ jaar hét adres voor kwaliteitsenveloppen Alles uit voorraad leverbaar Aantrekkelijke staffelkortingen

Venster enveloppen

Zoekt u naar vensterenveloppen? Dan bent u bij Palmpapier.com op de juiste plaats. U kunt verschillende vensterenveloppen bij Palmpapier.com vinden. Allemaal in één formaat: 15,6 x 22 cm. Vensterenveloppen kunt u bij Palmpapier.com in 34 verschillende kleuren kiezen. Het grote voordeel van Palmpapier.com is dat u de enveloppen per stuk kunt bestellen, zo heeft u er precies zoveel als u nodig heeft. Bestelt u een grote hoeveelheid enveloppen? Dan kunt u profiteren van aantrekkelijke staffelkortingen. Alle vensterenveloppen zijn gemaakt van 120 grams kwaliteitspapier. Bij bestellingen voor 16:00 wordt een bestelling dezelfde dag verzonden.


Vensterenveloppen in verschillende kleuren

Bij Palmpapier.com kunt u vensterenveloppen bestellen in tal van verschillende kleuren. U kunt kiezen uit 34 verschillende kleuren! Denk aan ivoor, wit, abrikoos, kanariegeel, goudgeel, donkeroranje, koraalrood, lichtroze, oceaanblauw, lentegroen en nog veel meer verschillende kleuren. Voor iedere gelegenheid is een vensterenvelop van 15,6 x 22 cm te vinden. U kunt een aantal enveloppen bestellen om te zien welke kleur het best past en daarna een grotere bestelling plaatsen. Bent u niet tevreden over de enveloppen? Dan kunt u uw vensterenveloppen terugsturen en krijgt u uw geld terug. Zo loopt u geen enkel risico bij het plaatsen van een bestelling via Palmpapier.com. 

Gaat u liever voor een envelop zonder venster? Bekijk dan onze Roma enveloppen, Metallic enveloppen, Linnen enveloppen of een andere soort. Door de enorme variatie die u bij Palmpapier.com vindt, is er altijd een envelop die aan uw wensen voldoet.

Enveloppen bestellen bij Palmpapier.com

Staat u op het punt om enveloppen te bestellen? Maak dan direct een account aan om de prijzen te zien en plaats een bestelling. Wilt u meer weten over onze enveloppen? Dan kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)30 244 74 27 of verkoop@palmpapier.com. U kunt bestellen via een beveiligde https:// server en contact met ons opnemen van maandag tot en met vrijdag, tussen 9:00 en 17:00.


Geen producten gevonden...