120 grams enveloppen op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden Per stuk te bestellen
Al 30+ jaar hét adres voor kwaliteitsenveloppen Alles uit voorraad leverbaar Aantrekkelijke staffelkortingen

Striplock enveloppen

Striplock-enveloppen
U kunt striplock enveloppen in verschillende kleuren bestellen. Bij striplock enveloppen valt het op dat voor felle kleuren als groen, roze, geel en rood is gekozen. Gaat u voor een zachtere kleur? Dan kunt u het best voor de striplock envelop in het blauw kiezen. Als u op de verschillende formaten klikt, ziet u dat er nog veel meer kleuren beschikbaar zijn. De variatie aan verschillende kleuren maakt het interessant om voor striplock enveloppen te gaan, u kunt er wat betreft kleurgebruik allerlei kanten mee op.


Striplock enveloppen in verschillende formaten

Striplock enveloppen kunt u in de volgende formaten bestellen: 11 x 22 cm, 12,6 x 18 cm, 15,6 x 22 cm, 16 x 16 cm en 22 x 31,2 cm. Zo vindt u altijd een passende envelop bij uw brief of kaart. Houd er bij het bestellen van striplock enveloppen rekening mee dat er een marge van 5 mm bewaard blijft. Zo blijft er voldoende ruimte om de kaart of brief over. 

U kunt striplock enveloppen direct bestellen via Palmpapier.com. Wanneer u dit voor 16:00 doet, wordt een verzending dezelfde dag nog gereed gemaakt. Daarnaast wordt er op alle enveloppen een 100% tevredenheidsgarantie gegeven. Als u niet tevreden bent, kunt u uw enveloppen terugsturen en krijgt u uw geld terug. 

Enveloppen bestellen bij Palmpapier.com

Staat u op het punt om enveloppen te bestellen? Maak dan direct een account aan om de prijzen te zien en plaats een bestelling. Wilt u meer weten over onze enveloppen? Dan kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)30 244 74 27 of verkoop@palmpapier.com. U kunt bestellen via een beveiligde https:// server en contact met ons opnemen van maandag tot en met vrijdag, tussen 9:00 en 17:00.


Geen producten gevonden...