120 grams enveloppen op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden Per stuk te bestellen
Al 30+ jaar hét adres voor kwaliteitsenveloppen Alles uit voorraad leverbaar Aantrekkelijke staffelkortingen

Softskin enveloppen

Softskin enveloppen zijn kenmerkend door de zachte uitstraling van het papier dat gebruikt is. Het papier voelt prettig aan en ziet er aantrekkelijk uit. U kunt softskin in zeven verschillende kleuren bestellen, de enveloppen worden geleverd in 135 gram kwaliteitspapier.


Softskin enveloppen in verschillende kleuren

Softskin enveloppen zijn in verschillende kleuren te bestellen. U kunt denken aan oranje, rood, roze, paar, grijs en geel. De kleuren zijn gemixt, waardoor het geel bijvoorbeeld meer op mosterd lijkt en het paars richting het blauw gaat. Dit maakt de enveloppen interessant om naar te kijken. Het zijn kleuren die u niet zo vaak ziet. De kleuren kenmerken zich door een stukje verdieping en vallen direct op. Wilt u voor softskin kaarten of vellen papier kiezen? Dan kan dat ook. De vellen papier en kaarten zijn van hetzelfde materiaal gemaakt als de enveloppen die u in deze categorie kunt vinden. Kies uit softskin papier van verschillende kwaliteiten, u kunt kiezen uit 135 gram, 230 gram of 290 gram. Dit maakt softskin papier geschikt voor allerlei verschillende doeleinden.

Softskin enveloppen in verschillende formaten

U kunt kiezen uit de volgende formaten: 11 x 15,6 cm, 11 x 22 cm, 12 x 18 cm, 12,5 x 17,6 cm, 14 x 14 cm en 16 x 16 cm. Dit zijn relatief gangbare formaten om voor een envelop te gebruiken. Wanneer u enveloppen koopt, is het belangrijk dat er een marge van circa 5 mm bewaard wordt. Zo weet u zeker dat een kaart of brief niet beschadigd zal raken, er is genoeg ruimte om een kaart of brief in en uit te schuiven. 

Enveloppen bestellen bij Palmpapier.com

Staat u op het punt om enveloppen te bestellen? Maak dan direct een account aan om de prijzen te zien en plaats een bestelling. Wilt u meer weten over onze enveloppen? Dan kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)30 244 74 27 of verkoop@palmpapier.com. U kunt bestellen via een beveiligde https:// server en contact met ons opnemen van maandag tot en met vrijdag, tussen 9:00 en 17:00.


Geen producten gevonden...