Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   
Loonzakjes werden van oudsher gebruikt om loon in uit te betalen. De loonzakjes werden vroeger vooral met muntgeld gevuld en later ook met papieren biljetten. Tegenwoordig wordt het loon via de bank overgemaakt en komt er geen contact geld meer bij kijken. Toch kan het leuk zijn om loonzakjes te gebruiken. U kunt dit doen om fooi mee uit te betalen of om geld cadeau aan iemand te doen. Zo zit het geld netjes in een loonzakje en kan het niet kwijtraken. 
Bezig met laden...
Loonzakje-155-x-11-cm
Loonzakje 15,5 x 1.. Artikelnr: AAALoonzakjes
Loonzakje 15,5 x 11 cm Per stuk leverbaar  Let op staf..

Loonzakjes van 15,5 x 11 cm bestellen

Loonzakjes worden standaard in het 15,5 x 11 cm formaat geleverd. Standaard zijn loonzakjes per stuk leverbaar, als er een grotere bestelling plaatsvindt is het mogelijk om meerdere zakjes te ontvangen. Wilt u liever een envelop in een andere kleur of van ander papier bestellen? Dan kunt u eventueel ook producten uit de rest van het assortiment van Palmpapier.com bekijken. Naast deze loonzakjes hebben we namelijk een zeer uitgebreid assortiment aan enveloppen. De enveloppen lenen zich stuk voor stuk om munt- of papiergeld in te doen. Voor loonzakjes wordt extra stevig papier gebruikt, het zal niet zo snel kapot gaan. 

Wilt u een alternatief bekijken? Kijk dan eens naar de geschenkenveloppen van Palmpapier.com. Ook geschenkenveloppen zijn uitermate geschikt om geld in te doen. De kleine zakjes zijn van stevig kwaliteitspapier gemaakt dat niet zomaar zal scheuren. Daarnaast is er een uitstekende sluiting gemaakt, met een systeem van flapjes. Bij loonzakjes is er een traditionele gomsluiting met klep gebruikt.

Loonzakjes bestellen bij Palmpapier.com

Staat u op het punt om loonzakjes te bestellen? Maak dan direct een account aan om de prijzen te zien en plaats een bestelling. Wilt u meer weten over onze loonzakjes? Dan kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)30 244 74 27 of verkoop@palmpapier.com. U kunt bestellen via een beveiligde https:// server en contact met ons opnemen van maandag tot en met vrijdag, tussen 9:00 en 17:00.


 
 
            BEDRIJFSGEGEVENS

            Palmpapier.com
            Schaverijstraat  30
            3534 AS Utrecht

            Telefoon:  +31 (0)30 244 74 27
            Fax:         +31 (0)30 244 73 29
            E-mail:     verkoop@palmpapier.com
            Website:  www.palmpapier.com

            BTW nr:   NL8059.76.115.B.01
            KvK nr:    30057035