120 grams enveloppen op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden Per stuk te bestellen
Al 30+ jaar hét adres voor kwaliteitsenveloppen Alles uit voorraad leverbaar Aantrekkelijke staffelkortingen

Gevoerde enveloppen

Wanneer u een gevoerde envelop opent, zit er aan de binnenkant een speciale verrassing, er is een extra laagje papier aangebracht. Een gevoerde envelop ziet er hierdoor iets chiquer dan een traditionele envelop uit. Deze voering heeft een decoratieve functie. Bij Palmpapier.com kunt u gevoerde enveloppen in het blauw en roze bestellen, in twee verschillende formaten.


Gevoerde enveloppen in verschillende kleuren en formaten

U kunt gevoerde enveloppen in het blauw of roze bestellen. Ideaal om voor geboortekaartjes te gebruiken. Gevoerde enveloppen zijn in 12 x 12 cm of 14 x 14 cm te bestellen. Afhankelijk van het formaat van een geboortekaartje, past er een bepaalde envelop bij. Probeer een marge van 5 mm te bewaren, zo weet u zeker dat een envelop of brief gemakkelijk is in of uit te schuiven. Zoekt u naar een ander formaat? Bekijk dan onze andere vierkante enveloppen. Deze enveloppen worden zonder voering geleverd, tegelijkertijd kunt u bij deze enveloppen rekenen op een enorme variatie aan kleurgebruik. Vierkante enveloppen vindt u in tal van verschillende kleuren. 

Gevoerde enveloppen voor geboortekaartjes

Weet u nog niet of het een jongetje of een meisje wordt? Bestel dan zowel blauwe als roze enveloppen. U kunt één van de twee zonder problemen retourneren, wij geven de volledige orderwaarde terug. Bent u niet tevreden over de enveloppen die u ontvangen heeft? Ook dan kunt u retourneren en zullen wij vergoeden. Dit doen wij op basis van onze 100% tevredenheidsgarantie. 

Bij het bestellen van grotere aantallen zijn er aantrekkelijke staffelkortingen van toepassing. Maak direct een account aan, log in en bekijk onze actuele tarieven. Wanneer u voor 16:00 een bestelling plaatst, worden uw enveloppen dezelfde dag verzonden. 

Enveloppen bestellen bij Palmpapier.com

Staat u op het punt om enveloppen te bestellen? Maak dan direct een account aan om de prijzen te zien en plaats een bestelling. Wilt u meer weten over onze enveloppen? Dan kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)30 244 74 27 of verkoop@palmpapier.com. U kunt bestellen via een beveiligde https:// server en contact met ons opnemen van maandag tot en met vrijdag, tussen 9:00 en 17:00.


Geen producten gevonden...