120 grams enveloppen op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden Per stuk te bestellen
Al 30+ jaar hét adres voor kwaliteitsenveloppen Alles uit voorraad leverbaar Aantrekkelijke staffelkortingen

6,5 x 10,5 cm

Zoekt u naar gekleurde loonzakjes? Bij Palmpapier.com zijn er verschillende formaten en kleuren verkrijgbaar. Loonzakjes zijn ideaal om munt- of briefgeld in te doen. Zo kunt u fooi aan uw medewerkers betalen. Ook kunt u loonzakjes gebruiken om geld aan uw (klein)kinderen en nichtjes of neefjes te geven. Het getuigt van een bijzonder gebaar.
Bezig met laden...

Verschillende kleuren

Als u het assortiment bekijkt, valt het direct op dat er verschillende kleuren leverbaar zijn. Denk aan wit, biotop, ivor, chamois, abrikoos, zachtgeel, kanariegeel, goudgeel, koraalrood, lichtroze, zachtblauw, lavendel en tal van andere kleuren. In totaal zijn er loonzakjes in 34 verschillende kleuren te bestellen.

Verschillende formaten

Weet u al welk formaat u nodig heeft? Onze loonzakjes worden standaard in 6,5 x 10,5 cm geleverd. Dit is voldoende om munt- en briefgeld in te stoppen. U kunt het zo gek maken als u wilt, vrijwel alle bedragen (tot enkele honderden of zelfs duizenden euro’s), passen in het loonzakje. 

Gekleurde enveloppen bestellen bij Palmpapier.com

Staat u op het punt om gekleurde enveloppen te bestellen? Maak dan direct een account aan om de prijzen te zien en plaats een bestelling. Wilt u meer weten over onze enveloppen? Dan kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)30 244 74 27 of verkoop@palmpapier.com. U kunt bestellen via een beveiligde https:// server en contact met ons opnemen van maandag tot en met vrijdag, tussen 9:00 en 17:00.