120 grams enveloppen op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden Per stuk te bestellen
Al 30+ jaar hét adres voor kwaliteitsenveloppen Alles uit voorraad leverbaar Aantrekkelijke staffelkortingen

Chromolux enveloppen

Wilt u iets speciaals versturen? Kies dan voor Chromolux enveloppen. Het witte hoogglans papier geeft een speciale uitstraling aan een kaart of brief. Bij Palmpapier.com kunt u uit verschillende formaten kiezen. Als u voor 16:00 bestelt, wordt uw envelop dezelfde dag verzonden.


Chromolux enveloppen in verschillende formaten bestellen

Direct Chromolux enveloppen bestellen? Dan is het belangrijk om eerst te achterhalen welk formaat u nodig heeft. Bij enveloppen is het raadzaam om een marge van 5 mm te bewaren. Zo past een kaart of brief netjes in uw envelop en zal er niets beschadigd raken. Bij Palmpapier.com kunt u kiezen uit de volgene formaten: 9 x 14 cm, 11 x 15,6 cm, 11 x 22 cm, 12 x 12 cm, 12 x 18 cm, 12,5 x 17,6 cm, 14 x 14 cm, 15,6 x 22 cm of 16 x 16 cm. Wilt u de prijzen van Chromolux weten? Maak dan een account aan bij Palmpapier.com om de prijzen te bekijken. De prijzen van Chromolux enveloppen liggen bij Palmpapier.com zeer laag, daarnaast is er sprake van een 100% tevredenheidsgarantie. Bent u niet te spreken over de kwaliteit van de enveloppen? Dan kunt u ze terugsturen en krijgt u uw geld terug. Wilt u per stuk bestellen? Dat is ook mogelijk. Houd er echter rekening mee dat er zeer aantrekkelijke staffelkortingen gelden als u er meer bestelt.

Enveloppen bestellen bij Palmpapier.com

Staat u op het punt om enveloppen te bestellen? Maak dan direct een account aan om de prijzen te zien en plaats een bestelling. Wilt u meer weten over onze enveloppen? Dan kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)30 244 74 27 of verkoop@palmpapier.com. U kunt bestellen via een beveiligde https:// server en contact met ons opnemen van maandag tot en met vrijdag, tussen 9:00 en 17:00.


Geen producten gevonden...