Let op: onze website is vernieuwd! Bestaande klanten kunnen zich hier opnieuw registreren.

Inloggen
Offertelijst

120 grams kwaliteit enveloppen

Op werkdagen voor 16:00u besteld, zelfde dag verzonden

Per stuk te bestellen

Uit voorraad leverbaar

Verschillende soorten enveloppen

Verschillende soorten enveloppen
Geplaatst op 20-12-2022 door beheer

Enveloppen zijn er in vele verschillende varianten. Enveloppen van dik karton tot glanzend papier, de verscheidenheid aan beschikbare materialen voor enveloppen kan overweldigend zijn! Niet alleen dat - ook de afmetingen en kleuren van enveloppen variëren. Bent u opzoek naar een specifieke envelop, dan heeft dit blog wat u nodig heeft; we bespreken de verschillende papiersoorten voor enveloppen, de verschillende kleurenopties, meerdere formaten evenals enveloppen voor speciale gelegenheden, zoals enveloppen voor geboortekaartjes, enveloppen voor huwelijk en geschenkenveloppen. Waar u ook naar op zoek bent – bij Palmpapier gaat u gegarandeerd een geschikte envelop vinden!


Enveloppen | diverse papiersoorten

Als u enveloppen zoekt, is het mogelijk om uit verschillende papiersoorten te kiezen. Op Palmpapier.com vindt u onder andere de volgende soorten papier:

Enveloppen van kraftpapier | Kraft enveloppen

Verstuur al uw post in topkwaliteit enveloppen van Palmpapier. Onze selectie enveloppen van kraftpapier garandeert dat elk bericht ongeschonden wordt bezorgd, en is verkrijgbaar in verschillende formaten met een mooie (donker)bruine kleur.
Bekijk hier alle kraft enveloppen

Enveloppen van linnenpapier | Linnen enveloppen

Bij Palmpapier vindt u een assortiment zorgvuldig vervaardigde enveloppen van 130 grams kwaliteit linnenpapier. Deze mooie witte enveloppen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en beschikken over een praktische gomsluiting.
Bekijk hier alle linnen enveloppen

Enveloppen van metallic papier | Metallic enveloppen

Palmpapier biedt een kleurrijke reeks van metallic enveloppen om elk poststuk op een unieke wijze te kunnen versturen. Het kleurenpallet van onze metallic enveloppen omvat o.a. roze, blauw, bruin, rood, zilver, goud en oranje - maar ook de klassieke variant in helder wit. De speciale coating van de metallic envelop zorgt voor een glinsterend effect, waardoor elke uitnodiging of felicitatie zich onderscheidt - perfect voor speciale gelegenheden, zoals huwelijken, geboortes en jubilea. In zoveel maten beschikbaar, in vele verschillende kleuren, en een snelle levering na bestelling; waar wacht u nog op?
Bekijk hier alle metallic enveloppen


Enveloppen in verschillende kleuren | Gekleurde enveloppen

Bij Palmpapier weten we hoe belangrijk het is om verschillende opties te hebben bij het kiezen van de juiste envelop. We hebben een zorgvuldig aanbod van kleuren, tinten en kleurintensiteiten samengesteld die zeker voldoen aan uw wensen en behoeften op het gebied van enveloppen. Vind bij Palmpapier de kleur envelop waar u naar opzoek bent!
Bekijk het volledige aanbod enveloppen


Enveloppen in verschillende formaten

Bij Palmpapier vindt u enveloppen in vrijwel elk formaat. In ons assortiment enveloppen vindt u enveloppen in de standaardmaten, zoals A4, A5, A6, C4, C5 - maar ook voor de niet gangbare formaten bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Palmpapier vindt u enveloppen in o.a. de volgende formaten: 11 x 15,6 cm, 11 x 22 cm, 12,5 x 14 cm, 12,5 x 17,6 cm, 14 x 14 cm, 15,6 x 22 cm, 16 x 16 cm, 22 x 22 cm, 8 x 11,4 cm, 13 x 13 cm, 6,5 x 10,5 cm.
Wilt u er zeker van zijn dat uw poststuk in de envelop past? Dan is het belangrijk om een marge van 5 mm aan te houden. Meet uw kaart/brief op om er zeker van te zijn dat u voor het juiste formaat kiest. Bij Palmpapier vindt u altijd een envelop in een geschikt formaat!


Enveloppen voor speciale gelegenheden

Bij Palmpapier begrijpen we hoe belangrijk het juiste type envelop kan zijn voor speciale gelegenheden. We bieden o.a. enveloppen voor geboortekaartjes, enveloppen voor huwelijksuitnodigingen en rouwenveloppen. Voor welke gelegenheid u ook opzoek bent naar een envelop, bij Palmpapier gaat u deze zeker vinden.
Bekijk het volledige aanbod enveloppen
Rouwenveloppen
Geschenkenveloppen


Enveloppen bestellen op Palmpapier.com

Enveloppen kopen? Bestel eenvoudig en snel op Palmpapier.com.
Als betrouwbare marktleider op het gebied van enveloppen en kaarten leveren wij al sinds 1978 producten van topkwaliteit aan onze klanten. Van enveloppen voor geboortekaartjes tot huwelijksuitnodigingen – bij Palmpapier vindt u een grote selectie kleuren en formaten.
Vragen over onze producten? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag!

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen