120 grams enveloppen op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden Per stuk te bestellen

Welke gekleurde enveloppen heeft palmpapier?

Gekleurde enveloppen zijn ideaal voor het versturen van feestelijke of zakelijke post. Een echte toevoeging aan de standaard poststukken. Welke gekleurde enveloppen vind je bij Palmpapier.com? Ontdek het ruimen assortiment enveloppen in verschillende kleuren en maten.

Varieer met gekleurde enveloppen

Het grootste gedeelte postzendingen wordt in witte of bruine enveloppen verstuurd. Val extra op met gekleurde enveloppen. Deze pikt de ontvanger er sneller tussenuit. Bovendien sluiten gekleurde enveloppen perfect aan op de huisstijl van het bedrijf of de inhoud van de envelop. Durf te variëren en kies kleur! U heeft de keuze uit meer dan 60 verschillende kleuren. Twijfelt u over een bepaalde kleur? Bekijk hier onder welke kleur het beste aansluit op uw situatie.

Zakelijke kleuren

Voor het verzenden van zakelijke post kiest u voor één van de verschillende tinten blauw. Deze kleur staat voor zakelijk fris en schoon. Bruin straalt duurzaamheid en vertrouwelijkheid uit. Groen heeft datzelfde effect, maar voegt hier ook nog puur en rustig aan toe. Rood en oranje staan voor kracht, maar ook voor vurigheid en enthousiasme. Wilt u de aandacht van een jongere doelgroep trekken? Verstuur de post in gele of paarse enveloppen. Zwart is mysterieus en grijs/wit tinten juist stijlvol. Al deze kleuren zijn verkrijgbaar bij Palmpapier.

Feestelijke enveloppen (eventueel met gekleurde kaart)

Voor een feestelijke gelegenheid of uitnodiging heeft u de keuze uit een aantal moderne of opvallende kleuren. Wit en ivoor passen uitstekend bij een huwelijk. Voor een geboorte kiest u uit verschillende tinten blauw of roze. Er helemaal tussenuit knallen? Kanariegeel, pioenrood of knalroze: het is allemaal mogelijk. Naast gekleurde enveloppen vindt u bij Palmpapier bijpassende gekleurde kaarten.

Het juiste formaat

Zoveel keuze in kleuren, maar ook in maten. De inhoud van de envelop moet goed passen. Is de envelop te klein, dan kan de inhoud kreuken of beschadigen. Een te grote envelop laat teveel ruimte over, waardoor de inhoud schuift. Wat is de juiste maat? Meet de kaart of het papier zoals deze verzonden wordt (eventueel opgevouwen). Er moet minimaal 5 mm ruimte rondom het te verzenden stuk aanwezig zijn. De envelop is dus 1 centimeter hoger en breder dan de brief of kaart.

Glimmend of glad materiaal

Gekleurde enveloppen in glimmend metallic, ruw of glad materiaal? De metallic enveloppen hebben een stijlvolle en glimmende afwerking. Roma enveloppen zijn vervaardigd van handgeschept papier. Fiore enveloppen zijn van een hoge kwaliteit. Dan zijn er nog de enveloppen van kraftpapier: een stevige papiersoort die biologisch afbreekbaar is. Deze laatste zijn alleen in een bruine kleur verkrijgbaar, maar wel een natuurlijke en mooie kleur bruin! Kortom: bij Palmpier.com voldoende keuze uit gekleurde enveloppen.

    09-05-2019 08:40     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.