120 grams enveloppen op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden Per stuk te bestellen
Al 30+ jaar hét adres voor kwaliteitsenveloppen Alles uit voorraad leverbaar Aantrekkelijke staffelkortingen

9 x 22 cm

Kiest u voor een metallic envelop met iets extra’s? Ga dan voor de gekleurde metallic enveloppen in het 9 x 22 cm formaat. U kunt een brief of kaart met deze envelop versturen. Er is gebruikgemaakt van 120 grams papier en een gegomde puntklep aan de lange zijde.
Bezig met laden...

Verschillende kleuren

Deze metallic enveloppen zijn in meer dan 12 verschillende kleuren te bestellen. U kunt kiezen uit prachtige kleuren als: caramel, violet, rosso, ivory, white, olive, bronze, platinum en nog veel meer! Ook zijn alle kleuren van prachtige namen voorzien.

Verschillende formaten

Past het 9 x 22 cm formaat niet bij uw bericht? Dan kunt u altijd voor een ander formaat kiezen. In dat geval is het verstandig als u de rest van ons assortiment aan metallic enveloppen en gekleurde enveloppen bekijkt. U kunt kiezen uit honderden verschillende kleuren en tal van papiersoorten.

Gekleurde enveloppen bestellen bij Palmpapier.com

Staat u op het punt om gekleurde enveloppen te bestellen? Maak dan direct een account aan om de prijzen te zien en plaats een bestelling. Wilt u meer weten over onze enveloppen? Dan kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)30 244 74 27 of verkoop@palmpapier.com. U kunt bestellen via een beveiligde https:// server en contact met ons opnemen van maandag tot en met vrijdag, tussen 9:00 en 17:00.