120 grams enveloppen op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden Per stuk te bestellen
Al 30+ jaar hét adres voor kwaliteitsenveloppen Alles uit voorraad leverbaar Aantrekkelijke staffelkortingen

15,6 x 22 cm venster

Wilt u direct 15,6 x 22 cm enveloppen bestellen? Dan is het belangrijk dat u dit voor 16:00 doet. Zo bent u er zeker van, dat uw bestelling de volgende dag al arriveert. U kunt deze enveloppen in 34 verschillende kleuren bestellen.


15,6 x 22 cm enveloppen in 34 verschillende kleuren

Heeft u al enig idee voor welke kleur u gaat? U kunt kiezen uit: nachtblauw, biotop, abrikoos, feloranje, goudgeel, donkerrood, koningsblauw, zwart, zilvergrijs, bruin en tal van andere kleuren. Door de variatie aan verschillende kleuren, is er altijd iets te vinden dat bij uw uitnodiging of brief past. Weet u nog niet welke kleur u nodig heeft? Plaats dan eerst een proefbestelling en maak er later een grotere bestelling van. 

Enveloppen in verschillende formaten

U kunt enveloppen in tal van verschillende formaten bestellen. Naast het 15,6 x 22 cm formaat, zijn bij Palmpapier.com nog veel meer formaten te bestellen. Zorg dat er een marge van 5 mm tussen de kaart of brief en uw envelop behouden blijft.

Gekleurde enveloppen bestellen bij Palmpapier.com

Staat u op het punt om gekleurde enveloppen te bestellen? Maak dan direct een account aan om de prijzen te zien en plaats een bestelling. Wilt u meer weten over onze enveloppen? Dan kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)30 244 74 27 of verkoop@palmpapier.com. U kunt bestellen via een beveiligde https:// server en contact met ons opnemen van maandag tot en met vrijdag, tussen 9:00 en 17:00.


Geen producten gevonden...